Vitaminy B v potravinových doplňcích

Již mnohokrát jsme na těchto stránkách zmínili, jak významnou úlohu v našem zdraví hrají vitaminy B. Nyní se zaměříme na potravinové doplňky, které nám pomohou jakýkoliv jeho deficit doplnit. Potravinové doplňky obsahující celistvý soubor vitaminů řady B nazýváme B-komplexy.

Není B-komplex jako B-komplex

Nežli zamíříte do lékárny a zakoupíte B-komplex, vězte, že ne každý B-komplex je skutečně komplexní. Ověřte si tedy, zda přípravek, který se chystáte zakoupit, obsahuje opravdu ten typ vitaminu B, který potřebujete doplnit. Může se totiž stát, že B-komplex, který si přinesete domů, vůbec neobsahuje tolik potřebný vitamin B12 (kobalamin), B9 (kyselinu listovou) a další, bez nichž B-komplex rozhodně není komplexní.

Hledáte ten pravý B-komplex?

Chcete-li svému potravinovému doplňku plně důvěřovat nejen kvalitou, ale také co do celistvosti obsaženého spektra vitaminů B, spolehněte se na doplňky české farmaceutické společnosti RosenPharma a.s.

B-komplex FORTE

B-komplex s nejširším spektrem a v nejvyšším dávkování vitaminů řady B na trhu. Jako jediný je také vyráběn v dražovaných tabletách, které usnadňují užívání. Při porovnání cena – obsah účinných látek se jedná o nejvýhodnější B-komplex na českém trhu.

Obsahuje vitaminy B1, B2, B6, niacin (nikotinamid, B3), kyselinu pantothenovou (B5), biotin (B7), kyselinu listovou (B9) a dokonce i kobalamin (kyanokobalamin, B12).

Přispívá k normální činnosti nervové soustavy, normální tvorbě červených krvinek, normální psychické činnosti, má kladný vliv na imunitní systém a podporuje obranyschopnost našeho organizmu.

koupit v e-shopu

B-komplex FORTE rodinné balení

Pokud dáváte přednost většímu balení potravinových doplňků, rozhodněte se pro toto 100tabletové balení přípravku.

koupit v e-shopu

B-komplex REPELENT

Pro svou druhotnou funkci vitaminu B1 – thiaminu, kterým je odpuzování hmyzu, bývá B-komplex často užíván jako přírodní repelent. Bohužel při užívání běžných B-komplexů, ve kterých je vitamin B1 obsažen cca 2 mg v tabletě, není repelentní účinek výrazný.

Společnost RosenPharma s úspěchem dodává na trh potravinový doplněk, který nejen bohatě pokrývá denní potřebu vitaminů řady B, ale hlavně obsahuje takové množství vitaminu B1, aby byl repelentní efekt skutečně patrný. S přípravkem B-komplex REPELENT si pobyt nebo sport v přírodě či u vody skutečně užijete. 

koupit v e-shopu

B-komplex REPELENT pro děti

Stejného účinku jako u předchozího potravinového doplňku dosáhnete i u tohoto, speciálně dávkovaného pro děti. Tento přípravek je určený pro děti už od 3 let a dětem nejen pokryje denní dávku vitaminu B, ale ještě je ušetří svědivých pupínků způsobených bodnutím hmyzem. Již mnohokrát se osvědčil nejen na letních dětských táborech.

koupit v e-shopu

Vitaminy B – přehled

Vitaminy B – přehled

B1 – thiamin, B2 – riboflavin, B6 – pyridoxin, B12 – kobalamin, Niacin, Kyselina pantothenová, Biotin, Kyselina listová...
Vitamin B v potravinách

Vitamin B v potravinách

Každý, kdo dbá na pestrou a vyváženou stravu, přijímá vitamin B potravou. Ne vždy však potrava stačí příjem vitaminů B uspokojit.
Vitaminy B v potravinových doplňcích

Vitaminy B v potravinových doplňcích

Již mnohokrát jsme na těchto stránkách zmínili, jak významnou úlohu v našem zdraví hrají vitaminy B.
Když je nedostatek vitaminu B

Když je nedostatek
vitaminu B

Potížemi způsobenými nedostatkem vitaminu B jsme se letmo věnovali již v přehledu.

 

logo male

RosenPharma a.s.

RosenPharma a.s. je českou farmaceutickou společností a na našem trhu působí již bezmála dvě desetiletí. Specializuje se na technologii výroby léčiv. Od samých počátků dbá na vysokou kvalitu přípravků a na prověřené receptury založené na čistě přírodní bázi. Odkaz na hlavní stránky: www.rosenpharma.cz